WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Censuur op Koster?
's-Graveland, zo 9 oktober 2011

Patrick Kreuning vraagt om censuur in de WWK. Het stuk van Cor Koster over de vaart had van hem niet geplaatst mogen worden.

ingezonden brief

Cor Koster wil een weg in plaats van de 's Gravelandse Vaart, hij is kennelijk nog nooit in 's Graveland geweest. De bewoners van het Noorder en Zuidereinde zouden van twee kanten ingesloten worden door wegen.

Cor ziet een betere doorstroming, dus nog meer sluipverkeer, nog meer fijnstof, en een nog onleefbaarder 's Graveland waar voor kinderen geen plek meer is om te spelen. Als de heer Koster zonodig een rondweg wil, laat ie hem dan fijn door zijn eigen achtertuin leggen, het moet toch niet gekker worden. Het beschermd dorpsgezicht van 's Graveland is al aardig aangetast, dan zou er helemaal niets meer van overblijven.

Als de heer Koster op de lijst staat bij de gemeenteraadsverkiezingen hoeft hij niet op mijn stem te rekenen, en ik denk dat hij in 's Graveland ook 0 stemmen haalt. Ik snap overigens niet dat de WWK zo'n onzinnig idee maar rustig plaatst. Een stukje censuur was hier wel op zijn plaats geweest, ook als het een grap is is ie smakeloos.

Patrick Kreuning
Ankeveen

Naschrift WWK:

Voor het eerst in zestien jaar vraagt een lezer om censuur!

Als het om censuur gaat vindt een inzender van een ingezonden brief meestal dat zijn bijdrage ten onrechte niet geplaatst of gekuist is vanwege beledigende taal of andere schendingen van de regels die de WWK hanteert.

Voor alles is er een eerste keer.

Rik Jungmann

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
12 gr.
windkr. 3