WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zingen bij 't Koor
Wijdemeren, di 4 oktober 2011

’t KOOR! is een gemengd koor uit Wijdemeren, dat vooral bekende melodieën uit film, musicals, evergreens en andere populaire muziek zingt.

ingezonden bericht

't Koor!

Ongeveer 3 weken geleden was het weer zover. Na een vakantieperiode van acht weken, waarbij de weergoden het in Nederland helaas soms wat lieten afweten (alhoewel de nazomer veel goed maakt), stonden de bijna 70 zangers en zangeressen van ’t KOOR! te trappelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Een nieuw seizoen, waarin er diverse mooie optredens en concerten zijn te verwachten.

Maar ook een nieuw seizoen, waarin wij gaan proberen om ons mannenteam uit te breiden. Op dit moment zijn er in totaal 12 geweldige bassen en tenoren aanwezig, maar om nog beter tegen het damesgeweld op te kunnen, zouden wij heel graag wat nieuwe heren willen begroeten.

Het visseizoen is binnenkort weer gesloten, de postzegelverzameling is bijgewerkt, de kans op blessures bij het voetbal wordt steeds groter, bij het biljarten heb je inmiddels alle hoeken al gezien, fietsen met het Nederlandse wisselvallige weer is ook niet alles, van de thrillers van Dan Brown is de spanning inmiddels wel af, klussen is niet meer nodig, want het huis is zo langzamerhand klaar en na het winterklaar maken van de tuin heb je daar het komende half jaar ook geen omkijken meer naar.

Conclusie:

je bent hard toe aan een nieuwe hobby en wat is er dan leuker dan elke donderdagavond met een gezellige groep mensen je stembanden te trainen.

’t KOOR! is een gemengd koor met leden uit Wijdemeren en omgeving, dat zich vooral wijdt aan bekende melodieën uit film en musicals, evergreens en andere populaire muziek, waarbij ook een (licht) klassiek stuk niet wordt geschuwd. Kortom: voor elk wat wils!

Dit alles staat onder de bezielende leiding van dirigent Hans C. Janssen en wordt op de vleugel fantastisch begeleid door beroepsmusicus Ludmilla de Klerk.

Wij repeteren op donderdag van 19.45 tot 22.00 uur. Tot eind oktober nog in het Muziekgebouw van de Omroep, Heuvellaan 33 in Hilversum, maar vanaf 1 november op een nieuwe locatie in Wijdemeren.
Het lidmaatschap kost € 50 per kwartaal. Bij aanvang van het lidmaatschap is eenmalig € 25 inschrijfgeld verschuldigd. Geïnteresseerden kunnen 4x gratis meezingen. Neem vooraf contact op via info@tkoor.nl.

Alle info is te vinden op www.tkoor.nl

Graag tot bij één van onze repetities!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
17 gr.
windkr. 3