WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bezichtigen Veenstaete
Kortenhoef, di 10 mei 2011

Op 28 mei a.s. kunt u van 10 tot 16 uur het nieuwe verzorgingshuis Veenstaete in Kortenhoef bezichtigen tijdens de Dag van de Bouw.

persbericht

Zaterdag 28 mei:
Veenstaete te bezichtigen tijdens Dag van de Bouw

Ook benieuwd hoe het nieuwe appartementencomplex Veenstaete, aan de Oudergaarde in Kortenhoef, er van binnen uitziet? Op 28 mei a.s. heeft u van 10 tot 16 uur de kans Veenstaete te bezichtigen tijdens de Dag van de Bouw.

U krijgt een rondleiding, kunt de modelwoning bezichtigen en krijgt een gratis drankje met iets lekkers. Ook zijn er kinderactiviteiten en is er een informatiemarkt met kraampjes.

Het moderne nieuwe wooncentrum voor ouderen wordt naar verwachting eind 2011 opgeleverd. Ouderen die belangstelling hebben om er in 2012 of later te gaan wonen kunnen deze dag alle informatie krijgen bij de informatiemarkt. Er is een brochure beschikbaar met de huurprijzen, plattegronden en natuurlijk informatie over de zorg, de dienstverlening en de voorzieningen. U zult tijdens deze feestelijke dag merken dat er heel veel mogelijk is in Veenstaete. Woont u straks in Veenstaete, dan woont u fantastisch én comfortabel!

Brochure/inschrijven

Wilt u nu al meer informatie, neem dan contact op met de medewerkers van Zorgbemiddeling van Inovum, telefoon 035 58 88 387, email zorgbemiddeling (at) inovum.nl. U krijgt dan de brochure toegestuurd. Want hoe eerder uw belangstelling geregistreerd staat bij Inovum, hoe eerder u voor een appartement in aanmerking komt. Wilt u zich vast inschrijven, dan kan dat ook. Vraag dan om het inschrijfformulier. Deze is ook te vinden op www.inovum.nl. Er geldt overigens geen inkomensgrens, ‘scheef wonen’ is toegestaan in Veenstaete! Ouderen met een zorgindicatie gaan voor bij de toewijzing.

Organisatie

De openstelling van de bouwplaats Veenstaete en de informatiemarkt worden georganiseerd door Heijmans Woningbouw BV en Inovum. De bouwplaats is op 28 mei netjes opgeruimd, maar het blijft een bouwplaats. Het betreden van het terrein is op eigen risico!

Over Veenstaete

In Veenstaete gaan ouderen zoveel mogelijk zelfstandig wonen, maar is de zorg dichtbij. Inovum gaat er thuiszorg leveren op afspraak. Ook is er 7 x 24 uur per dag alarmering voor noodgevallen mogelijk en bij voldoende belangstelling een was- en maaltijdservice. De 137 appartementen zijn speciaal ontworpen voor senioren met een zorgbehoefte. Er zijn verschillende woontypen met een oppervlakte variërend van 46 tot meer dan 95 m2. De kamers, badkamers en openbare ruimten zijn allen rolstoeltoegankelijk. Het gebouw heeft vier grote rolstoeltoegankelijke liften. De entree van Veenstaete is elektronisch beveiligd en alle woningen krijgen een videofoon. Bewoners zien vanuit de woning wie er bij hen aanbelt. Veenstaete biedt ouderen een modern nieuw woonconcept, waar ouderen veilig, maar zelfstandig wonen, met zorg op maat.

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
wiss. bewolkt
18 gr.
windkr. 2