WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dartstoernooi Kortenhoef
Kortenhoef, ma 10 januari 2011

Vanaf 16 januari kan in het Wapen van Kortenhoef gedart worden in een toernooi dat tien zondagen duurt. De hoofdprijs is een reis.

ingezonden bericht

Darten om een Reis te winnen

Dartscafé het Wapen van Kortenhoef begint op 16 januari aan een rankingtoernooi waarmee je gedurende 10 zondagen zoet bent. Daar moet natuurlijk wel een goede prijs tegenoverstaan, en die prijs is er, een  weekje gratis verblijven in europa in een van de resorts van Club Lacosta. U heeft zelf de keus om een periode te kiezen, nadat op 8 mei de finale is gespeeld, tot 7 oktober. De tweede prijs liegt er ook niet om, een overnachting in een luxe suite te akersloot. De derde prijs bestaat uit een overnachting inclussief ontbijt in een hotel binnen de Benelux en Duitsland.

Uiteraard win je die prijzen niet zomaar, daar moet je hard voor knokken.
Er wordt begonnen met  poules van 4, de eindklassering van de poule bepaald het aantal rankingpunten dat u verdient. Daarna is er een winnarsronde waarmee ook weer rankingpunten zijn te verdienen, mits u zich geplaatst heeft. Uiteindelijk komt daar een top drie per dag uit welke wat prijzengeld mogen verdelen, de helft van het prijzengeld gaat naar de drie reisprijzen, de andere helft wordt dus per dag verdeeld. De inschrijfkosten per dag zijn €7.50 per persoon.

Uit de beste spelers wordt een top 24 gekozen welke om de reisverblijven strijden.
De speeldata zijn: 16 en 23   januari,  20 en 27 februari, 6, 20 en 27 maart, 17 en 24 april en tot slot de finaledag op 8 mei.
Mag u graag een portje darten en kunt u een redelijk pijltje gooien, aarzel dan niet en geef u snel op bij het Wapen van Kortenhoef. (www.wapenvankortenhoef.nl). Op de website staat nog veel meer informatie over dit toernooi.

Het eerste team heeft afgelopen week met 5-4 gewonnen van de nr. 3 en verstevigt zo zijn tweede plaats. De scores logen er ook weer niet om, de 100 plus scoren vlogen als warme pijltjes in het bord. De komende week wordt er gespeeld tegen dartswise welke voorlaatste staat, een 9-0 overwinning zou mij derhalve niet verbazen.

Het tweede team verloor verrassend met 6-3, gelukkig voor hen verloor ook de nr. 2, Bosrand zodat WVK2 nog riant aan de leiding gaat. Komende woensdag is de thuiswedstrijd tegen datzelfde Bosrand, een soort Feyenoord-Ajax dus, zeer spannend en die strijd kan wel eens beslissend zijn voor de titel in deze poule. Zeker als het Wapen wint.

WVK3 kreeg een 7-2 nederlaag te verwerken, maar het team blijft wel in de middenmoot staan. Komende week wacht hen het team van de Snookerstars op, deze staan 2 plaatsjes hoger. Dit belooft dus een boeiende wedstrijd te worden.

WVKTsjek kreeg weer eens met 6-3 klop, ze blijven voorlaatste maar de concurrentie begint toch wel langzaam maar zeker uit het zicht te verdwijnen. De komende week moeten zij echter tegen sixpack dat maar een plaatsje hoger staat, die strijd winnen met grote cijfers en alles ziet er alweer een stuk positiever uit.

WVK5 verloor met 3-6 en zakt een plaatsje, zij bivakkeren nu op de 10e plaats. De komende week moeten zij tegen de suptopper de proefmonsters, een zware opgave dus.

Conclussie, behalve team 1 is het WVK slecht uit de winterstop gekomen, te weinig geoefend, teveel gegeten en gedronken tijdens de feestdagen? Eerlijk gezegd heb ik geen idee, maar wie weet wordt de komende week een en ander duidelijk.

Wilt u ook komen darten, meld u zich dan aan bij het Wapen van Kortenhoef, zeker voor het komende seizoen worden weer spelers gezocht om nog meer teams op de been te kunnen brengen. Informatie bij Janice of Berrie van het wapen, 035-6550083, of www.wapenvankortenhoef.nl

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
3 gr.
windkr. 3