WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
WvK goed bij Darts
Kortenhoef, zo 25 december 2011

Een bericht voor de kenners van de dartsport. WvK (Wapen van Kortenhoef) doet het goed in de competitie.

ingezonden bericht

Spannende tijden halverwege de competitie.

Met nog één ronde te gaan zitten we op de helft van de competitie.
WVK 2 doet het voorbeeldig, en met name de cruciale wedstrijd tussen WVK2 en Fuuk1 werd gewonnen, waardoor WVK overwicht behoud over Fuuk  Bosgenoegen4 lijkt toch iets weg te lopen, maar de voorsprong is nog niet zo groot dat het niet haalbaar is.

Inmiddels staat Peter Bakhuizen op 7 180-ers en Michel Boesewinkel staat op 4 stuks. De 136 finish van Michel is inmiddels ook opgehelderd, dat gebeurde in een beker wedstrijd en de bond had deze per abuis op de verkeerde pagina geplaatst. Voor de beker is WVK 2 ook weer een ronde verder, en dat zonder karatetrappen van belangstellenden. WVK2 heeft dus alles nog in eigen hand, alleen zijn de meningen in het team verdeelt, een deel wil wel promoveren, een ander deel van het team ziet dat niet zitten. Toch een dilemma, hopelijk bied 2012 duidelijkheid. Er wordt begonnen tegen DCN 5 die 14e en laatste staat, terwijl Bosgenoegen tegen de nr 5, Crazy frogs speelt. Een weeklater wacht WVK het team van Strongbow die 9e staat terwijl Bosgenoegen tegen  de Dappere Dodo’s moet welke op de 4e plek staan. Mogelijkheden dus om flink in te lopen.

WVK3 wist eventjes de laatste plaats te verlaten, maar inmiddels staan ze weer onderaan. Hopelijk komt het team na de winterstop extra sterk uit de startblokken, want ook al degradeer je, het m,aakt toch verschil of je dat doet met een straatlengte achterstand of dat je net op het nippertje pech had. Voor hoe het er nu uit ziet lijkt het eerste doemscenario bewaarheid te worden, ondanks dat het kwalitatief toch een redelijk sterk team is. Het probleem is de ommekeer te vinden en iedereen wakker te schudden, hopelijk gaat er in de laatste competitiehelft een wondertje gebeuren.

WVK wacht cafe me Schoonmoeder2 die 2e staan en Ons Café die 5e staan, een zwaar programma voor de nr 14. De nr 13 heeft ook een zwaar programma tegen de nr 1 en nr 7, dus wie weet kunnen ze toch weer een plaatsje stijgen.
WVK Net Nie, ze staan gedeeld 9e met twee andere teams, heeft in de laagste klasse toch nog een onverwacht zwaar jaar. Nadat het team zich vorig jaar had versterkt met de zusters Bonhoff werd er veel van het team verwacht, het is nog even onduidelijk waar het mis gaat.
Het team krijgt in elk geval 2 tegenstanders waarvan er minstens één wedstrijd gewonnen moet kunnen worden.

Op 4 januari speelt WVK 2 een oefenmatch tegen wellicht een nieuw team voor komend seizoen, bestaande uit Brian (ex wvk 1), PeKa (ex wvk2), Jeffrey en Victor, 2 broers die tijdens het oefenen in het wapen onverwachts goed staan te gooien, en Maupie wil wellicht volgend jaar ook overstappen naar het nieuwe team, dus of hij 4 januari van de partij is en aan welke kant hij dan strijd, dat is nog niet helemaal duidelijk.

De darters, medewerkers en overige bezoekers van het wvk wensen u allen goede feestdagen en een gezond en vooral sportief 2012 toe, en mocht u het eens willen proberen, in het wapen zijn altijd pijlen te krijgen, inclusief eventuele speluitleg. Als het even meezit door Raymond van Barneveld die tijdens het WK vroegtijdig werd uitgeschakeld.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief