WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Felix reageert op Co
Wijdemeren, di 6 december 2011

Felix Flameling, de fractieleider van GL, werd door Co de Kloet (DB) in een nabeschouwing van de raad zodanig gekarakteriseerd dat hij hieronder reageert.


Felix Flameling (GL)

Co de Kloet (DB)

ingezonden brief

Op het verkeerde been

Het lezende publiek, op zich een minderheid in onze samenleving, is door Co de Kloet, in zijn verslaggeving over de afgelopen raadsvergadering, weer eens op het verkeerde been gezet. Onder de titel "Die Felix" schrijft hij een tekst vol onzin en tendentieuze opmerkingen.

Hij is een gepokt en gemazeld ex wethouder en raadslid van Dorpsbelangen. Hij weet precies wat manipuleren en intrigeren inhouden. Toch vindt hij het nodig termen als express, hoongelach en en andere onzin te bezigen.
Waarom niet geschreven waar het echt over ging en wat die Felix van Groenlinks echt heeft gezegd.

Onderwerp van handeling: de accomodatienota en de wijzigingen op de aangenomen nota van vorig jaar.
Opmerking van Groenlinks: de oppervlaktemetingen waarop de huurprijs van de accomodaties worden gebaseerd wijken sterk af van de metingen van vorig jaar, waardoor de huren sterk afnemen vergeleken met wat vorig jaar is vastgesteld. Daarnaast is het begrip "opslagruimte" geïntroduceerd waarvoor de huur de helft lager ligt dan de standaardhuur voor maatschappelijk gebruik.

Ik heb dat "wellicht strategie van het college" genoemd. Daarover vielen twee raadsleden van Dorpsbelangen. De fractievoorzitter eiste dat ik dat moest terugnemen, hetgeen door mij geweigerd werd. De argumenten werden door mij nogmaals naar voren gebracht. Niks terugnemen of de scherpe kantjes er van af halen.

Groenlinks heeft overigens positief-kritisch meedenkend met het college ingestemd met het beleid en de aanpassingen die gedaan zijn, vandaar de kwalificaties van wethouder Zagt van mijn optreden in de raad.
Dat het raadslid Co de Kloet dat niet begrijpt, ondanks zijn intelligentie, geeft te denken.

Felix Flameling
Groenlinksfractie

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
Douwe v. Essen
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief