WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Open Dag BMOL
Kortenhoef, wo 31 augustus 2011

Op 10 september houdt muziekvereniging BMOL uit Kortenhoef open dag. U kunt lid worden, u informeren over het maken van muziek of zingen.

persbericht

ZATERDAG 10 SEPTEMBER OPEN DAG BIJ MUZIEKVERENIGING BMOL!

Muziek is voor iedereen belangrijk. Muziek spreekt…, zonder woorden. Al zou iedereen een andere taal spreken: met muziek maken heb je geen taal nodig! Je kan overal muziek maken met elkaar. Op vakantie, op school , bij een band, maar ook bij een muziekvereniging. Muziek is ook voor jong en oud. Samen muziek maken is ook samen plezier hebben.

Heeft u nou altijd diep in uw hart wel eens een muziekinstrument willen leren bespelen, heeft u ook wel eens op de pannen en deksels van uw moeder gespeeld of heeft u wel eens mee willen zingen met een leuke net opgerichte zanggroep? Kom dan kijken op zaterdag 10 september 2011 bij BMOL, Kwakel 41 te Kortenhoef. Deze middag is bij uitstek geschikt om allerlei informatie in te winnen over onze nieuwe zanggroep, over instrumenten, en slagwerk. Wij willen heel graag nieuwe leden verwelkomen bij onze vereniging. Jeugdleden, die wij heel belangrijk vinden, maar OOK boven de 18 jaar bent u meer dan welkom.

We willen u op zaterdagmiddag 10 september heel graag laten zien wat er allemaal mogelijk is bij een muziekvereniging. Hieronder staat een programma van wat er die middag te doen is:

13.00 uur begin van de Open dag BMOL.
In de verschillende zalen is van alles te doen. Kraampjes met informatie over de instrumentgroepen en van de zanggroep. Hier staan mensen van onze vereniging achter . De instrumenten liggen hier ook, zodat u ze kan bekijken en eventueel kan uitproberen. Terwijl u geniet in de kleine zaal van een hapje en/of drankje, kunt u luisteren naar de verschillende concertjes die gegeven worden door alle onderdelen van BMOL.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
bewolkt
17 gr.
windkr. 2