WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De heer W.A. Vermeulen
Wijdemeren, vr 29 april 2011

persbericht

De heer W.A. Vermeulen uit Ankeveen (74), Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Vermeulen is sinds 1977 actief als vrijwilliger op diverse maatschappelijke terreinen. Vanaf 1977 is hij vrijwilliger bij de KAN Parochies, een samenwerkingsverband van de parochies uit Kortenhoef, Ankeveen en Nederhorst den Berg. Hij was lid van de Parochieraad. Sinds 1985 lid van de tuinploeg, inzetbaar voor hand- en spandiensten en nauw betrokken bij de tweejaarlijkse kerkenveiling.
Vanaf 1980 is hij medeorganisator van de evenementen de Oude Trekker- en Motorvereniging (ATMV). Deze vereniging heeft als doel historisch interessante tractoren, motoren en bijbehorende werktuigen te verzamelen en te restaureren. De heer Vermeulen is de stuwende kracht achter het tweejaarlijkse Historisch Festival in Vreeland. Een evenement dat gemiddeld 20.000 bezoekers trekt. Tevens is hij voorzitter van de maai- en ploegcommissie die zowel regionaal als provinciaal maai- en ploegwedstrijden organiseert met authentiek materiaal.
Sinds 2002 is de heer Vermeulen bestuurslid van het Ankeveens Havenloos Mannenkoor.

Het Kapittel voor de Civiele Orden kwalificeert hem als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd.’

Terug naar het overzicht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief