WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Mevrouw A.J.M. Terlien-Adolfs
Wijdemeren, vr 29 april 2011

persbericht

Mevrouw A.J.M. Terlien-Adolfs uit Nederhorst den Berg (73), Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Sinds 1979 is mevrouw Terlien bestuurslid van het Jongerenkoor Emotions. Zij maakt onder andere de liturgie voor de diensten waarbij het koor optreedt en ze bespreekt de liederen die het koor tijdens speciale diensten zingt met de voorganger van de dienst.
Sinds 1985 is mevrouw vrijwilliger bij de KAN Parochie te Nederhorst den Berg. KAN staat voor het samenwerkingsverband van de drie parochies van Kortenhoef, Ankeveen en Nederhorst den Berg. Om haar taken goed te kunnen vervullen heeft mevrouw Terlien meerdere cursussen gevolgd. Zij is een belangrijke spil op het terrein van de pastorale zorg en vervult een veelzijdige functie binnen de Parochie. Zij bezoekt zieken en onderhoudt het contact met ouderen in de thuissituatie, het zorgcentrum De Kuijer en in ziekenhuizen, gaat voor in uitvaartdiensten en geeft nazorg aan de nabestaanden. Tevens is zij lid van de werkgroep “vieren”. Als parochiecoördinator onderhoudt zij het contact met de pastores. Ook is zij lector en gaat regelmatig voor als voorganger in weekendvieringen.
In het verleden was zij ook op andere terreinen actief. Zo was zij lid van de oudercommissie en overblijfmoeder bij de Jozefschool, collecteerde jarenlang voor de Anjercollecte en het Nederlandse Rode Kruis en was zij actief voor het kerkkoor.

Het Kapittel voor de Civiele Orden kwalificeert haar als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd.’

Terug naar het overzicht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief