WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De heer J. van Doorn
Wijdemeren, vr 29 april 2011

persbericht

De heer J. van Doorn uit Kortenhoef (69), Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Van Doorn zet zich al geruime tijd in voor het kerkelijk leven en de ouderen. Zo was hij van 1972 tot 1978 diaken van de Gereformeerde Kerk in ‘s-Graveland en tevens lid van de Kerkenraad. Naast bestuurlijke zaken verrichtte hij hand- en spandiensten, bracht hij mensen van en naar het ziekenhuis, bezocht hij ouderen en eenzamen en hielp hij mensen met financiële zaken.
Sinds 1989 is de heer Van Doorn betrokken bij de Commissie van Beheer van de kerk. Naast bestuurlijke en coördinerende taken neemt hij roulerend met anderen het kosterschap waar en doet hij allerlei onderhoudswerkzaamheden in het gebouw en de omliggende tuinen.

Vanaf 2005 zet de heer Van Doorn zich ook in als onder andere chauffeur voor de bewoners van de zorgcentra Oudergaard en Brugchele en treedt hij op als gastheer bij het “gezellig uurtje” in zorgcentrum Oudergaard.
Het Kapittel voor de Civiele Orden kwalificeert hem als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd.’

Terug naar het overzicht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief