WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Halloween bij de Eekhoorn
Kortenhoef, do 28 oktober 2010

Op 30 oktober is Speeltuin de Eekhoorn aan de Elbert Mooijlaan voor het laatst dit jaar open. Tussen 16.00 en 18.00 uur is er een Halloweenfeest.

persbericht

Halloweenfeest!

Op 30 oktober is Speeltuin de Eekhoorn aan de Elbert Mooijlaan 31a in Kortenhoef voor de laatste dag van dit jaar open. Dat is op zich geen reden voor een feestje maar toch gaan we er een mooi eind aan maken of het nu regent of droog is.

Dit jaar kun je namelijk tussen 16.00 en 18.00 uur verkleed en met lampion mee doen met ons Halloweenfeest. Wethouder Joost Boermans zal de speeltuin voor de winterstop sluiten.

Wethouder Joost Boermans: "Ik draag graag mijn steentje bij aan dit griezelige feest. Speeltuin De Eekhoorn wordt in stand gehouden door de inzet van vele vrijwilligers en ik heb grote waardering voor hun inzet en inspanningen. De speeltuin is een begrip in Wijdemeren en omstreken en dat moeten we zo houden. Ik hoop dan ook dat meer mensen zich aangesproken voelen om zich, op welke wijze dan ook, in te zetten voor de leefbaarheid en in dit geval het genot van vele kinderen. Speeltuin De Eekhoorn kan alle hulp gebruiken."

De speeltuin zal worden versierd, we gaan bezemdansen, heksje prik, pompoen kegelen en nog meer. Daarnaast kun je natuurlijk genieten van onze heerlijke rattenstaartsoep met oogballen en kikkerbillen. Uiteraard zal de mooiste heks of tovenaar een prijsje krijgen.
Ook voor de papa’s en mama’s zal er een drankje of versnapering zijn.
Dus bij regen of zonneschijn, kom naar de speeltuin gevlogen op je bezemsteel en vier dit griezelfeest met ons mee.
Leden hebben gratis toegang, niet leden betalen € 2,50.
Voor meer informatie kun je kijken op www.speeltuindeeekhoorn.nl. Aanmelden kan via info at speeltuindeeekhoorn.nl.

Op zaterdag 23 april 2011 is iedereen weer welkom in de speeltuin. En vergeet niet ook u maakt Speeltuin de Eekhoorn mogelijk. Dus heeft u wat tijd, leuke ideeën of handige handen, meldt u aan als vrijwilliger!

Griezelige groeten uit speeltuin de Eekhoorn!
Het bestuur

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
grijs
13 gr.
windkr. 3