WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voetbalschool Wijdemeren
Nederhorst den Berg, wo 13 oktober 2010

De VV Nederhorst is gestart met een zondagstraining van de TCW Voetbalschool Wijdemeren voor jonge spelers.

In de G&E staat vandaag een artikel van Claudia Aldenkamp over de nieuw gevormde Voetbalschool in Nederhorst den Berg. Initiatiefnemer is Roel van de Wiel die al eerder experimenteerde met een voetbalschoolaanpak. Dat bleek succesvol. Door de gerichte lessen steeg het niveau van de jonge spelertjes snel.

Betaalbaar

Met de formele opzet van de TWC Voetbalschool Wijdemeren wordt gemikt op de F, E en D pupillen. Het doel van Roel van de Wiel is tevens om de zaak betaalbaar te houden voor de ouders en verzorgers van de kinderen. Volgens hem zijn de meeste voetbalscholen in de regio te duur en te commerciëel. De Wijdemeerse Voetbalschool vraagt € 75 voor negen trainingen, de helft van wat andere scholen vragen. Er wordt naar gestreefd om de prijs nog verder te verlegen en om meerdere kinderen uit één gezin korting te geven.

Voor heel Wijdemeren

Vierenvijftig voetballers in de leeftijd van zeven tot dertien hebben zich al aangemeld. Eén uit Loosdrecht, de rest uit Nederhorst. De training gebeurtweliswaar op de velden van de VV Nederhorst, maar Roel van de Wiel hoopt dat er voetballers uit heel Wijdemeren zich op de Voetbalschool op gaan geven. De trainingen duren 75 minuten en omvatten technische oefeningen ter versterking van de motoriek en het coördinatievermogen.

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
12 gr.
windkr. 2