WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Concert NH-kerk 's-Graveland
's-Graveland, wo 7 november 2010

Op donderdag  25 november a.s. organiseert de Daniël Stalpaert Stichting een pre-adventconcert van het bekende Siskinkwartet.

persbericht

Pre-adventconcert

Op donderdag  25 november a.s. organiseert de Daniël Stalpaert Stichting in de Hervormde Kerk aan het Noordereinde in ‘s-Graveland een pre-adventconcert van het bekende Siskinkwartet.

Het Siskinkwartet is een ensemble van hoogstaand niveau met een verrassend afwisselend repertoire. De vier vrouwelijke fluitisten spelen werken van Mozart, Grieg, Corelli, Kuhlau en Kronke.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegangskaarten kosten slechts €10,-. In de pauze en na het concert bestaat bij aangeboden koffie en drankjes gelegenheid tot nadere kennismaking met de musici.

Kaarten zijn voor de aanvang van het concert te verkrijgen in de kerk. De opbrengsten van het concert komen ten gunste van de instandhouding en verzorging van de gebouwen van de Hervormde Kerk en de pastorie aan het Noordereinde in ‘s-Graveland en ondersteunen daarmede de doelstelling van de Daniël Stalpaert Stichting.

De in 2007 opgerichte Stichting verheugt zich groeiende belangstelling en heeft inmiddels reeds 70 donateurs en begunstigers.

Bestuur: Jkvr.C.P.Röell (vz), M.L.Aalberts, W.P.Neef, M.van den Adel.
Voor nadere inlichtingen kunt U contact opnemen met M. van den Adel – tel.nr.06 20 400 551

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Dan. Stalpaert
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
6 gr.
windkr. 1