WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Haverkamp verdient Beter
Horstermeer, wo 31 maart 2010

Martin Vuyk, VVD raadslid en Horstermeerder, neemt het op voor kamerlid Maarten Haverkamp die al jaren voor de polder mee strijdt.

In de reportage van Netwerk van gisteren krijgt Maarten Haverkamp (CDA kamerlid uit Nederhorst den Berg) onder uit de zak van een bewoner van de Horstermeer.

Update 31-3-2010, 14.35: Zie ingezonden brief Marianne Zwagerman.


Rechts Maarten Haverkamp.

ingezonden brief

Beste redactie,

deze reportage (als onderdeel van de cyclus "Kafka in de polder") is mij als bewoner van de Horstermeerpolder en politieke voorvechter van het droog houden van deze polder uit mijn hart gegrepen. Arme gedeputeerde Meerhof, die dit dossier in z"n mik is geschoven en zonder enig historisch besef gelijk stelling neemt... die zit dus gelijk al politiek klem. Kijken hoe snel hij dit dossier weet door te schuiven naar de volgende argeloze nieuwbakken gedeputeerde.

Waar ik echter op reageer is het stukje in de reportage waar 2e-kamerlid Maarten Haverkamp zware kritiek naar z'n hoofd geslingerd krijgt. Dat is echt ten onrechte. Haverkamp is al jaren druk bezig om achter de schermen voor de polder te vechten en heeft hierover ook zeer kritische vragen gesteld in de 2e Kamer. Polderbewoners, weet je vrienden van je vijanden te onderscheiden, Maarten hoort duidelijk in het eerste kamp.

Martin Vuyk (géén CDA-er)

ingezonden brief

Maarten Haverkamp werd gisteren in Netwerk onder vuur genomen, maar niet door een Horstermeerbewoner. De man is kwestie is actieleider van een groepering die vecht tegen natuurplannen in een ander gebied. De Horstermeerbewoners hebben alle politici en zeker onze voormalige postbode Haverkamp met alle egards behandeld.

Marianne Zwagerman
Republiek Horstermeer

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
Nertwerk (EO)
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
10 gr.
windkr. 5