WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Over Co, WADW en Voetbal
Ankeveen za 10 juli 2010

Patrick Kreuning biedt een weids uitzicht op de Wijdemeerse politiek en het voetbal. En hij wenst u allen een prettige vakantie.

ingezonden brief

Geachte medeburgers,

Co de Kloet keert waarschijnlijk terug in de raad, een raad die hij na er uitgebonjourd te zijn, jarenlang verwijten naar het hoofd heeft geslingerd.
Het wordt dus opletten voor de kritische toeschouwer. Maakt de heer de Kloet de zelfde fouten als welke hij in het verleden onder de naam Putter aan de kaak stelde? Blijft zijn positie dit keer wel houdbaar?

En wat te denken van de WADW-ers die nu in diverse partijen zitten? Ze hebben zich handig over het gehele front verspreid. Als een soort computervirus is de politiek geïnfecteerd. Nu zijn ze dan achteraf wel opgestapt als bestuurder van WADW, maar kom me niet aan met het smoesje dat daardoor de onafhankelijkheid van deze mensen is gewaarborgd, of dat de persoonlijke belangen op verkeersgebied daarmee zijn verdwenen. Integendeel. Ze zullen er alles aan doen om het verkeer terug te dringen. Ergens is dat wel begrijpelijk, zelf heb ik ook zat hinder van het verkeer, dus ik kan het ergens wel toejuichen. Maar of het er straks allemaal eerlijk aan toegaat?

Hopelijk hebben we dit weekend nog iets te vieren, een of ander wereldkampioenschap van het een of ander geloof ik. Met een rondvaart door de grachten van Amsterdam en een stad die overspoeld raakt met mensen, die natuurlijk weer de nodige schade, overlast en rommel veroorzaken. Laten we als Wijdemeerders een goed voorbeeld geven, niet massaal de woonarken, die toch echt privébezit zijn, bestormen en je eigen rommel op ruimen, het is een kleine moeite, maar een hoop mensen zullen je dankbaar zijn.

Prettige vakantie allen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
33 gr.
windkr. 2