WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Boter bij de Vis
Kortenhoef, zo 28 februari 2010

Ben Raven las de folders van de partijen. De één met nog mooiere plannen dan de ander. En hij vond de WOZ brief op de deurmat.

ingezonden brief

Kakelen,

Het gekakel van onze politieke partijen is tot in de wijde Wijdemeerse omtrek te horen, wat zijn we weer druk om onze politieke overtuigingen onder de stoïcijnse burgers te verspreiden. Om de vier jaar zijn de beloftes niet van de lucht en het lijkt dat alles in een keer mogelijk is, de ene partij brengt nog mooiere verhalen dan de andere partij. Deze week heeft iedereen een dik pakket met folders gekregen over wat de plannen zijn van onze politieke partijen. En als toetje heeft een ieder de gemeentelijke aanslag WOZ op de deurmat gekregen, dit is maar vast gedaan om ons er aan te herinneren dat politiek bedrijven geld kost.

Het zal mij benieuwen wie van de kakelaars het waar gaat maken als ze aan de macht zijn. Mijn advies is om geen loze beloftes te doen aan de burgers, maar keihard aan het werk te gaan en de gemeente op een verantwoorde en creatieve manier te besturen.

Ik wens alle stemmers veel wijsheid toe op 3 maart a.s.

Ben Raven
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen, regen
9 gr.
windkr. 2