WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
PvdA borden Vernield
's-Graveland, zo 28 februari 2010

De door leden van de PvdA zelf gemaakte verkiezingsborden werden afgelopen nacht meteen vernield.

ingezonden bericht

Nog geen 12 uur hebben de PvdA borden in het weiland aan de Leeuwenlaan gestaan. De borden die niet door duurbetaalde politici zijn gemaakt en geplaatst maar door vrijwilligers, die naast hun baan en gezin in hun spaarzame vrije uurtjes hier hard voor hebben gewerkt.


Foto: Mario Wouters.

Zaterdagavond zijn de 4 borden geplaatst en vanmorgen kwamen wij er tot onze spijt achter dat 1 van de borden al volledig is weggehaald.

Wat is het toch jammer dat er binnen onze gemeente personen zijn die denken dat het leuk is om het vrijwillig harde werken van anderen te vernielen! Stem vooral geen PvdA als dat niet uw politieke keuze is maar het lijkt mij niet teveel gevraagd om geen spullen van een ander te vernielen.

Voor de mensen van PvdA is het erg vervelend dat dit is gebeurd, maar wij zouden onszelf geen Partij van de Aanpak noemen als we ons uit het veld zouden laten slaan door zoiets onnozels. Op dit moment zijn onze vrijwilligers al weer druk bezig met het schilderen van een nieuw bord en vanmiddag zullen wij, weer of geen weer, met veel Passie, Visie, Durf en Ambitie, dit bord opnieuw gaan plaatsen in het weiland langs de Leeuwenlaan.

Diana Raven-Kuipers
Nr. 16, PvdA
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen, regen
9 gr.
windkr. 2