WIJDEMEERSE WEBKRANT
Republiek in de Media
Horstermeer, vr 19 februari 2010

De republiek Horstermeerpolder haalde ruim de landelijke en provinciale media. Zowel Hart van Nederland als RTVNH hadden een item over de Staatsgreep.

Vermomming

Onze buitenlandredacteur gaat morgen proberen om de nieuwbakken republiek te bezoeken. De vermomming (baard, snor en talibantulband) ligt al klaar om de warzone te betreden. Er worden in het diepste geheim al valse autovlaggetjes gebreid en gepunnikt om maandag illegaal de grens met de republiek van Henk Stuijver te kunnen passeren. En de plannen worden al gesmeed om de censor van de Republiek om de tuin te leiden om onze bloedstollende reportages naar buiten te smokkelen via satelliettelefoon.

Hart van Nederland

In Hart van Nederland werd een reportage getoond van het verzet tegen de provinciale plannen. Daarin kwam onderstaand beeld van President Henk Stuijver voor.


President Henk Stuijver.

RTVNH

Ook RTVNH liet zich niet onbetuigd. Daarin kwam Marianne Zwagerman voor, die vastberaden verklaarde dat de Nederlandse wetten niet meer gelden in de Horstermeer en dat de politie Gooi- en Vechtstreek vanaf maandag halt moet houden voor de grens.


Marianne Zwagerman

Dossier Horstermeer

bron
Div.
foto
Div.
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
3 gr.
windkr. 4