WIJDEMEERSE WEBKRANT
EHBO: Vereniging v.h. Jaar
's-Graveland, zo 14 februari 2010

Carnavalsvereniging De Turftrappers riep gisteren de EHBO vereniging 's-Graveland uit tot vereniging van het jaar.

persbericht

KNV EHBO ’s-Graveland Vereniging van het Jaar!

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Ronald de Eerste, 31e Prins der Turftrappers, wist zaterdagavond in Turfendonk de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO ’s-Graveland e.o. aangenaam te verrassen door deze vereniging uit te roepen tot Vereniging van het Jaar 2010.

“Voor hun betrokkenheid en verdienste, niet altijd zichtbaar, maar bij elk evenement paraat," aldus de lovende tekst op de oorkonde. De KNV EHBO ’s-Graveland e.o. toonde zich zeer vereerd met deze onverwachte onderscheiding en de erkenning voor haar verdiensten.

Elk jaar wordt tijdens de receptie voorafgaand aan het Hofbal de persoon of vereniging gekozen die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de gezamenlijke dorpen. Dit jaar waren het Oranjecomité Wijdemeren Centrum en de KNV EHBO ’s-Graveland e.o. genomineerd voor de eervolle onderscheiding.

Het Oranjecomité Wijdemeren Centrum toonde zich een sportief verliezer en de KNV EHBO ’s-Graveland e.o. een verraste winnaar. Vergezeld van het bestuur in EHBO-tenue nam vice-voorzitter Ria Pot, rechts op de foto, vereerd de bijbehorende versierselen in ontvangst en memoreerde in haar dankwoord dat dankzij deze onderscheiding hopelijk meer mensen beseffen hoe waardevol EHBO is en zullen besluiten zich te laten opleiden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
-1 gr.
windkr. 3