WIJDEMEERSE WEBKRANT
Martin Oei in Het Jagthuis
Horstermeer, wo 10 februari 2010

De 13-jarige Martin Oei, raspianist in de dop, treedt zondag 28 februari op in Het Jagthuis in de Horstermeer.

persbericht

Jeugdige pianist Martin Oei in Het Jagthuis
“Ras-pianist in de dop”

Hij houdt erg van pianospelen en wint de ene prijs na de andere: de 13-jarige Martin Oei treedt zondag 28 februari op in Het Jagthuis. Martin haalde eerste prijzen in zijn categorie op het Steinway Concours, het Nationaal Concours SJMN (Stichting Jong Muziektalent Nederland) en een BNG Prijs in 2008.

In 2009 won hij de eerste prijs en de Publieksprijs bij het Christina Concours in Den Bosch. In de landelijke finale van het Christina Concours behaalde hij een tweede prijs. In 2009 trad Martin Oei op bij het Internationaal Kamermuziek Festival van Janine Jansen in Utrecht en de Dag van de romantische Muziek in Rotterdam. Met het Magogo orkest en Laurens de Man speelde hij op twee vleugels het Carnaval des animaux in Concertzaal Tilburg en hij speelde op het Festival van Zeeuws-Vlaanderen.

Martin Oei gaat gewoon naar school en houdt naast pianospelen veel van lezen. In Het Jagthuis speelt hij o.a. De vlinder van Grieg, De zwaan van Saint-Saëns, nachtmuziek van Field en Chopin en werken van Mozart en Mendelssohn. Alle leeftijdgenootjes van Martin die naar zijn concert in Het Jagthuis komen luisteren betalen slechts 5 euro entree.

Het concert door Martin Oei vindt plaats op zondag 28 februari en begint om half vier. Voorafgaand aan dit concert is het mogelijk een wandeling te maken door de Horstermeerpolder. Wanneer u zich om 14 uur bij Het Jagthuis meldt, ontvangt u een routebeschrijving en toelichting van de wandeling die ongeveer een uur duurt.

Reserveren (16 euro per kaart en 5 euro voor 13-jarigen) via de website www.jagthuis.nl, per e-mail via stal at jagthuis.nl of telefonisch 0294-252609. De locatie van het concert is Het Jagthuis, Middenweg 88, Nederhorst den Berg (Horstermeer). Aanvang 15.30 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
sneeuw en zon
-2 gr.
windkr. 2