WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Groot Onderhoud Afgerond
Kortenhoef, do 23 december 2010

Aan twee en zestig huurwoningen in Kortenhoef is door Het Gooi en Omstreken groot onderhoud gepleegd. Het project werd onlangs afgerond.

persbericht

Groot onderhoud 62 woningen Kortenhoef afgerond

Stichting Woningcorporaties Het Gooi en Omstreken heeft het groot onderhoud aan 62 woningen in de C. de Wijsstraat, W. Pauwstraat, P. van de Leelaan, J. Stadelaarstraat, E. Mooylaan en E. Blocklaan in Kortenhoef nagenoeg afgerond. Om de huurders te bedanken voor hun medewerking ontvingen zij van de corporatie onlangs een attentie. Ook bouwbedrijf Schipper bood hen een presentje aan.


Mevrouw J. Quispel nam als eerste huurder de attenties in ontvangst. Vlnr: Dhr. M. Groot Kormelinck (projectleider Het Gooi en Omstreken), mevrouw J. Quispel en dhr. J. Blom (directeur bouwbedrijf Schipper)

Het Gooi en Omstreken startte in het voorjaar van 2009 met de opknapbeurt van de 62 woningen.
Gedurende de afgelopen 18 maanden hebben de woningen een metamorfose ondergaan. Het voegwerk is hersteld, de gevels, de vloeren en de daken zijn geïsoleerd en bij een aantal woningen zijn de dakpannen vervangen. Verder zijn de huizen voorzien van nieuwe buitenkozijnen inclusief isolatieglas. Deze aanpassingen zorgen voor een aanzienlijke energiebesparing. Het energielabel is van E/F naar B/C gegaan. Daarnaast konden huurders tegen huurverhoging kiezen voor aanvullende verbeterpakketten zoals een tweede toilet, een grotere badkamer of een slaapkamer op zolder. Bij dit project komen twee belangrijke speerpunten van Het Gooi en Omstreken samen, namelijk: woningen van goede kwaliteit en betaalbare woonlasten door het nemen van energiebesparende maatregelen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
0 gr.
windkr. 4