WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vuilophaal gehinderd
Wijdemeren, wo 22 december 2010

De inzameling van huisvuil kan verhinderd worden door de sneeuw en het feit dat er niet gestrooid wordt. De GAD vraagt uw medewerking.

persbericht

Inzameling huishoudelijk afval met de sneeuw

In verband met de extreme weersomstandigheden kan het voorkomen dat uw huishoudelijk afval niet kan worden ingezameld.

Sommige straten kunnen door sneeuwval en gladheid niet ingereden worden en in dat geval kan het huishoudelijk afval niet worden ingezameld. De Gewestelijke Afvalstoffen Dienst (GAD) wil confrontaties met inwoners, spelende kinderen, geparkeerde auto's en onze afvalinzamelvoertuigen voorkomen.

De GAD verzoekt u hierbij om de minicontainer 's avonds weer binnen te halen, ook als deze niet geleegd is. Tijdens de volgende inzamelronde kunt u deze weer aanbieden. Ook kunt u het afval naar één van de vier scheidingsstations in de regio brengen (Bussum, Hilversum, Huizen, Weesp).

Als de straat wel in kan worden gereden, wordt er uiteraard normaal ingezameld.

Probeer ervoor te zorgen dat u uw afval zo aanbiedt dat de inzamelaars dit makkelijk kunnen meenemen. Zet de minicontainers en huisvuilzakken zoveel mogelijk verzameld neer in de straat, en doe een stokje tussen de deksel van uw minicontainer opdat deze niet dicht kunnen vriezen. Haal de sneeuw van de deksel en denk er aan dat uw huisvuilzak of minicontainer goed zichtbaar moet zijn en dus niet verstopt staat achter een hoop sneeuw.

De GAD hoopt op uw begrip voor de situatie en dankt u alvast voor uw medewerking.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
- 1 gr.
windkr. 1