WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
BMOL: Vijf Korenconcert
Kortenhoef, wo 15 december 2010

Op 18 december zal het koor van BMOL, samen met vier andere koren, een concert in De Fuik geven, daarbij begeleid door de musici van BMOL.

ingezonden bericht

Groots BMOL's Kerstconcert met collega koren

De 's-Gravelandse muziekvereniging BMOL is in volle voorbereiding voor een, wederom uniek, kerstconcert. Nu al wijst alles er op dat dit concert een muzikaal hoogtepunt zal gaan worden in het lange bestaan van de vereniging.

Niet alleen vanwege het repertoire met vele "classic" kerstliederen, prachtige, nog niet bekende 'kerstparels', maar ook vanwege het feit dat het optreden in samenwerking is met maar liefst 4 collega koren uit Almere.

BMOL vocaal (het koor binnen de vereniging) zal optreden met de volgende Almeerse koren: AO&OG, Multiple Voices, Mannenkoor Almere en het Dameskoor Almere. Ruim 200 goed geschoolde amateur stemmen zullen een nieuwe kerstervaring toevoegen aan ieders herinnering. Natuurlijk zal er ook weer gelegenheid zijn voor het publiek om bij sommige stukken mee te zingen.

Voor ons orkest wordt dit ook een nieuwe en bijzondere gebeurtenis; zij is namelijk de begeleider van dit spectaculaire orkest. Op de repetities is al goed te merken dat de orkest leden zich goed inleven; soms uitbundig musicerend, dan weer ingetogen spelend om steeds de juiste verbinding met de koren tot stand te brengen.

Ook BMOL's vocaal eigen pianiste zal een deel van de begeleiding verzorgen. Op 18 December zal in de Kortenhoefse Fuik om 20.00 uur het eerste concert gegeven worden. De entreeprijs is laag gehouden, zoals u dat van ons gewend bent: € 5,-- per persoon. Voor diegenen die graag willen komen, maar op 18 December verhinderd zijn, is er de mogelijkheid om op 19 December in de "Goede Reden Kerk"in Almere ook om 20.00 uur alsnog dit concert bij te wonen.

BMOL is een bloeiende, laagdrempelige muziekvereniging waar nieuwe leden altijd welkom zijn. Voor uitgebreide informatie verwijzen we u graag naar onze website: www.bmol.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. berichtK
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
4 gr.
windkr. 1