WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schilderen als Picasso
Kortenhoef, zo 18 april 2010

Madeleine Metsaars en Peter van den Akker geven in hun sfeervolle P+M ateliers workshops schilderen en boetseren in de stijl van Picasso.

ingezonden bericht

Schilderen en Boetseren á la Picasso

Madeleine Metsaars en Peter van den Akker geven in hun sfeervolle P+M ateliers workshops schilderen en boetseren á la Picasso. Vrijdag 14 en zaterdag 15 mei - vrijdag 21 en zaterdag 22 mei.

Picasso heeft in zijn kunstenaarsleven niet alleen geschilderd maar ook keramiek gemaakt. Veel van zijn vazen en schalen zijn geïnspireerd op zijn schilderijen of andersom, hij is wereldberoemd geworden met zijn geabstraheerde eigenzinnige portretten en mensfiguren.

Picasso keek niet vanuit een vast punt naar zijn object, maar vanuit alle gezichtshoeken. Ter inspiratie van de workshop geven wij u een korte introductie en zijn er voorbeelden en documentatie aanwezig om u te prikkelen tot het maken van een zelf ontworpen schilderij of keramisch object.

Madeleine gaat met u schilderen en Peter boetseren met de intentie om halverwege de dag van docent en materiaal te wisselen, maar het is ook mogelijk de hele dag aan het schilderij of de vaasvorm te werken.

De workshop is van 9.30 tot 16.00 uur, inclusief koffie, thee en iets lekkers en rond 12.30 uur een heerlijke lunch. Wij sluiten de dag af met een drankje. Kosten € 60,-- per dag. Voor 2 dagen € 100,--. Exclusief materialen.

U kunt zich opgeven via 035 6569269 of info at pm-ateliers.com. Bij voldoende aanmeldingen gaan workshops door. Meer informatie op: www.pm-ateliers.com

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
stralend
15 gr.
windkr. 2