WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bezwaar tegen Vliegoverlast
Kortenhoef, di 13 april 2010

Vandaag kan er nog bezwaar worden gemaakt tegen het verleggen van vliegroutes van Schiphol over onze regio. Jaap Wertheim uit Kortenhoef zond het bericht.

ingezonden brief

Realiserend dat dit een bijzondere weg is, vraag ik toch jullie aandacht voor een bijzondere oproep, die gaat over geluidsoverlast van vliegtuigen. Zelf heb ik (nog) niet heel veel hinder van overvliegende vliegtuigen, maar een uitbreiding van het aantal vluchten over onze mooie regio het Gooi lijkt me niet wenselijk. Toch?

Daarom roept Platform Vlieghinder Hilversum regiobewoners op om voor 14 april een bezwaarschrift in te dienen tegen wijziging van de vliegroutes vanaf Schiphol. De route van stijgende vliegtuigen van het Gooimeer worden verlegd in de richting van Bussum, Blaricum, Hilversum en Baarn. Het gaat om meer dan 20.000 vluchten per jaar! 's-morgens al vanaf 4 uur!

Als u zich ook geroepen voelt hiertegen bezwaar aan te tekenen, kijkt u dan eens op de website vlieghinder-hilversum.nl en schaar u achter de zienswijze zoals door Buurma is ingediend.
Misschien maken we met heel veel protesten nog een kans ....

Ga naar het reactieformulier.

Als u onderstaande reactie in het vakje "Uw reactie" plaatst (knipt en plakt) en drukt op Versturen, dan bent u klaar.


Hierbij dien ik een zienswijze in tegen het Ontwerpbesluit Herindeling AMRUFRA. Ik schaar mij geheel achter de tekst van de zienswijze die al is ingediend door dhr. Buurma uit Hilversum.


Jaap Wertheim
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
14 gr.
windkr. 4