WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jubileum LoVoC
Loosdrecht, wo 16 september 2009

De Loosdrechtse volleybalvereniging LoVoC viert dit seizoen haar 40-jarig jubileum. Daarom worden diverse activiteiten georganiseerd.

persbericht

Topvolleybal bij jubileum LoVoC

De Loosdrechtse volleybalvereniging LoVoC viert dit seizoen haar 40-jarig jubileum. In dit kader wordt een aantal activiteiten georganiseerd voor de leden en andere belangstellenden.

Nadat tijdens het ten Herkel Beachvolleybaltoernooi in juni de start werd gegeven met een ballonnenwedstrijd voor de allerkleinsten is er op zaterdag 19 september te genieten van dames topvolleybal in Loosdrecht. In sportzaal Eikenrode ontvangt LoVoC de 1e divisie teams van SoVoCo uit Soest en US Amsterdam. Beide teams willen graag het jubileum van LoVoC opluisteren met het spelen van een demonstratiewedstrijd. De wedstrijd begint om 17.00 uur en is voor iedereen gratis te bezoeken. Een mooie gelegenheid om zo dicht bij huis te genieten van topvolleybal.

Nationale bekerwedstrijden

Eerder op de dag wordt er vanaf 12.00 uur een driekamp gespeeld in het kader van de nationale volleybalbeker voor heren. Het Hilversumse Gemini-s is gastheer in Sportzaal Eikenrode in deze ontmoeting met AVV Keistad uit Amersfoort en VVC Vught. Alle teams komen dit seizoen uit in de 1e divisie. Ook de toegang tot deze nationale bekerwedstrijden is gratis.

Prijsuitreiking ballonnenwedstrijd

Voorafgaande aan de dameswedstrijd worden de prijswinnaars van de ballonnenwedstrijd bekend gemaakt in Sportkantine In de Rode Eik. Voor deze happening zijn de 30 kinderen van wie het kaartje is teruggestuurd uitgenodigd. Wie zal de fiets beschikbaar gesteld door ByXX Kinderfietsen mee naar huis nemen?
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 4