WIJDEMEERSE WEBKRANT
Naughty is Terecht
Kortenhoef, za 28 november 2009

De verdwenen kater Naughty uit Kortenhoef is weer door zijn dolgelukkige bazin Annet Duller in de armen gesloten.

ingezonden brief

Kater Naughty is terecht!

Doordat heel wat mensen de moeite namen de telefoon te pakken om te melden dat en waar ze Naughty hadden gezien, hebben we een beetje een gedragspatroon kunnen vaststellen. Zo hebben we hem gevonden.


Naughty komt bij voor het blaaskacheltje.

Dat hij droog was was bijvoorbeeld een aanwijzing: hij moest een droge plek gevonden hebben. Op gezette tijden vertoonde hij zich. Bij iedere melding plus tijdstip, begrepen wij dat hij op dat moment nog leefde, dus dat gaf opluchting en de moed dóór te zetten. Ook de vele mensen op straat, die vragen stelden en de tijd namen voor het geven van suggesties.

Ik vond hem in een steegje waar een achtertuin op uitkwam met een hoop haardhout onder een blauw dekzeil. Hij gaf zowaar antwoord toen ik zachtjes riep. Geëmotioneerd en ook een beetje verontwaardigd kroop hij onder het zeil vandaan. Het leek wel of hij wilde zeggen :'Waar bleef je zo lang?" Zijn witte voetjes zijn grijs en er hangt aardig wat herfstblad in zijn vacht.

De foto heb ik gauw gemaakt. Hij heeft een groot bord eten weggewerkt en is niet weg te slaan bij zijn geliefde blaaskacheltje. Zijn tong zorgt voor de laatste restjes. We verspreidden totaal 550 flyers met ons telefoonnummer, de middensectie van Munniksveen was op de hoogte! Ook willen we de winkels en instellingen bedanken waar we ons pamflet mochten ophangen en, last but not least: de Wijdemeerse Webkrant.

We zijn zó gelukkig, en Naught ook!

Hartelijke groeten,

Annet Duller
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
ing. brief
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
--
-- gr.
windkr. -