WIJDEMEERSE WEBKRANT
Slagwerk door BMOL
Kortenhoef, vr 13 november 2009

Op 28 en 29 november treden de slagwerkers van BMOL Worldpercussion op in de Dobber in Kortenhoef.

ingezonden bericht

Slagwerkconcert  ‘Werk in uitvoering’

Het slagwerkconcert van BMOL Worldpercussion staat al weer  voor de deur. En als deze deur geopend wordt zult u weer genieten van heel veel muzikaliteit. De slagwerkers van BMOL zijn bezig om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

Zij willen voor u een spetterende show neerzetten, een concert dat een genot is voor u oren, maar u ogen zullen zeker ook niets te kort komen.

Het  thema van het concert is ‘werk in uitvoering’. Velen van u zullen wel weten dat dit een actueel thema is in de gemeente. Denk bijvoorbeeld maar aan het Noordereinde, Zuidereinde en ook de Oud- Loosdrechtsedijk is onder handen van wegwerkers geweest. Van deze wegwerkzaamheden heeft u waarschijnlijk alleen maar last ondervonden, maar van onze wegwerkzaamheden kunt u een avond volop genieten.

Natuurlijk zullen wij ook vele andere muziekstukken ten gehore brengen. Onze zeer gewaardeerde jeugd zal deze avond ook niet ontbreken. Zij hopen een mooie avond voor u te verzorgen. Wij hopen allen dat u wilt komen kijken en luisteren naar een concert waar we een jaar lang hard voor gewerkt hebben onder leiding van Bart Koning en Victor Oskam.

Wij hopen u allen te zien op zaterdagavond 28 november vanaf 20:00, of zondagmiddag 29 november vanaf 14:00 in dorpshuis de ‘Dobber’. En u kunt u helm met een gerust hart thuis laten want onze wegwerkers zullen veilig te werk gaan!!

Kaarten zijn vanaf nu telefonisch te reserveren bij Caroline van Voorst op telefoonnummer 035-6563651. De kosten zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
14 gr.
windkr. 4