WIJDEMEERSE WEBKRANT
Retro-muziek Jagthuis
Horstermeer, wo 4 november 2009

Oude tijden herleven tijdens een bijzonder concert in Het Jagthuis van de Vlaams/Nederlandse “Boysband” Men’s Voices.

persbericht

Retro-muziek in Het Jagthuis

Oude tijden herleven tijdens een bijzonder concert in Het Jagthuis van de Vlaams/Nederlandse “Boysband” Men’s Voices. Wie herinnert zich niet de Berlijnse formatie de Comedian Harmonists en Amerikaanse bands als The Mills Brothers en The Platters.

Gedurende concertreizen veranderden bus en hotelkamer in repetitie -en vergaderlocaties. Met het repertoire van de legendarische Berlijnse groep 'The Comedian Harmonists' als anker, vonden vijf topzangers elkaar en Men’s Voices was geboren. Allen hebben een professionele zangopleiding genoten en zijn solistisch actief. Ze vonden elkaar echter in een gezamenlijke liefde: 'ensemblezang'.

Zonder het 'Huelgasensemble', het Nederlands Kamerkoor, het Vlaams en Nederlands radiokoor, het Collegium Vocale... af te zweren, komt voor hen 'Men's voices' op de eerste plaats. Dit ensemble heeft zich dan ook in korte tijd een uniek geluid eigen gemaakt. Men’s Voices bestaat uit de tenoren Frank François, Henk Gunneman en Marcel de Ridder, bariton Marc Meersman, bas Johan Feyen en pianist Dirk Vermeir.

Op zondag 22 november treedt Men’s Voices op in Het Jagthuis en kunt u genieten van beroemde Duitse “Oldies but Goodies” als Veronika, Mein kleiner grüner Kaktus en Mein Onkel Bumba, Franstalige liedjes als Les gars de la marine en Au revoir bon voyage, afgewisseld met kaskrakers als Only You, Stormy Weather en Jeepers Creepers.

Het concert door Men’s Voices vindt plaats op zondag 22 november en begint om half vier. Voorafgaand aan dit concert is het mogelijk een wandeling te maken door de Horstermeerpolder. Wanneer u zich om 14 uur bij Het Jagthuis meldt, ontvangt u een routebeschrijving en toelichting van de wandeling die ongeveer een uur duurt. Reserveren (16 euro per kaart) via de website www.jagthuis.nl, per e-mail via stal@jagthuis.nl of telefonisch 0294-252609. De locatie van het concert is Het Jagthuis, Middenweg 88, Nederhorst den Berg (Horstermeer). Aanvang 15.30 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
buien en zon
10 gr.
windkr. 4