WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ottenhome weer open
Kortenhoef, za 28 maart 2009

Kortenhoef heeft er een attractie bij. Volgende week zaterdag gaat Ottenhome weer open, maar nu aan de Zuwe langs de Wijde Blik.

persbericht

Zaterdag 4 april Opening Ottenhome bij de Zuwe

Op Zaterdag 4 april kunt u ‘s middag kennismaken met de nieuwe locatie van Ottenhome aan de Zuwe.

Bezoek de nieuwe Beachclub van Ottenhome , proef de sfeer van de nieuwe partyaccommodaties met weids uitzicht over het Wijde Blik en spectaculaire zonsondergangen en ontdek dat Ottenhome ook een officiële trouwlocatie is.

U kunt ook letterlijk en figuurlijk het Ottenhome gevoel ervaren. De gehele huurvloot zeilboten, roeiboten, kano’s en sloepen ligt van 12.00 tot 17.00 uur voor u klaar om in te schepen en uit te waaien! Geheel kosteloos om op een leuke manier (weer) met Ottenhome kennis te maken! Hopelijk wordt u dan ook enthousiast voor één van de Zeilpassen . Voor een (laag) vast bedrag kunt u dan de hele zomer zeilen!

Zeilbegeleiders staan u, indien nodig, met raad en daad terzijde en de “sail en sale” medewerkers van Ottenhome kunnen u alles vertellen over de vergader-, bedrijfsfeest- en watersportarrangementen van Ottenhome.

Aan de wal een presentatie van de stichting Sailability die ervoor ijvert dat watersporten voor iedereen mogelijk is (www.sailability.nl), Kaasboerderij de Willigen uit Vreeland, die haar kaasspecialiteiten laat keuren en een  “spring- en suikerspinsensatie” voor de kids.  Kortom voor elk wat wils!

De Beachclub van Ottenhome is vanaf 5 april het hele jaar door - elke dag -  geopend vanaf 09.00 uur voor een kopje koffie, lunch, loungen aan het water, borrel, diner en voor de verhuur van zeilboten, sloepen, kano’s en roeiboten. Voor alle informatie:  www.ottenhome.nl

bron
persbericht
foto
Douwe v. Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
7 gr.
windkr. 3