WIJDEMEERSE WEBKRANT
DBL + DBW = DorpsBelangen
Wijdemeren, vr 26 juni 2009

Op 23 juni 2009 zijn Dorpsbelangen Loosdrecht en Dorpsbelangen Wijdemeren opgegaan in DorpsBelangen.

persbericht

DorpsBelangen bundelt de echte lokale krachten in Wijdemeren

DorpsBelangen is een feit. Op 23 juni 2009 zijn Dorpsbelangen Loosdrecht en Dorpsbelangen Wijdemeren opgegaan in DorpsBelangen.

Na jarenlang schouder aan schouder als oppositiepartijen te zijn opgetrokken, bundelt DoprsBelangen nu de echte lokale politieke krachten in Wijdemeren. Er is een partij ontstaan van ruim 200 leden met wortels diep in de dorpskernen van heel Wijdemeren. De samenstelling van het bestuur weerspiegelt dat:

Voorzitter Wiet van den Brink Kortenhoef
Vice voorzitter Ab Krook Loosdrecht
Secretaris Jacob Doets Loosdrecht
Penningmeester Tijs Hooijer Nederhorst den Berg
Bestuurslid Joep Nuissl 's-Graveland

De continuïteit van het bestuur is gewaarborgd door Wiet, Ab en Tijs, allen lid van het bestuur van één van de fusiepartijen, nieuw elan komt binnen met Jacob en Joep.

De huidige gemeenteraadsfracties van de fusiepartners blijven tot de verkiezingen van 2010 om praktische redenen onder hun huidige naam bestaan. Het samengaan en de verbondenheid met de Wijdemeerse bevolking komt tot uitdrukking in het gezamenlijk voorbereiden van de vergadering van de Gemeenteraad en de Raadscommissies. Maandelijks komen fracties, bestuur en leden in een openbare vergadering bijeen. Iedereen, lid of geen lid, is van harte welkom: DorpsBelangen is een volstrekt toegankelijke en transparante lokale partij!

Met een vijf man/vrouw sterke ploeg in de raad gaat DorpsBelangen door met het, op basis van inhoud en kwaliteit, nog krachtiger aanpakken van het falende beleid van de huidige coalitie van traditionele en behoudende partijen. In het najaar wordt, op basis van een baanbrekend programma, een spraak­makende campagne gestart. Daarna is het woord aan de kiezers. DorpsBelangen streeft ernaar bij de gemeenteraads­verkiezingen van maart 2010 de grootste te worden!

Als u meer wilt weten over DorpsBelangen neem dan contact op met Joep Nuissl op 06-53 817 435 of per mail via jlnuissl at planet.nl.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 3