WIJDEMEERSE WEBKRANT
Inwoners van Ankeveen
Ankeveen, ma 22 juni 2009

Aanstaande zaterdag wordt het boek Inwoners van Ankeveen om 11.30 uur ten doop gehouden in de St. Martinuskerk.

ingezonden bericht

Ankeveen vanaf zaterdag in de ban van de foto
Prachtig boek, boeiende tentoonstelling

'Inwoners van Ankeveen', het lang verwachte boek met foto's van Ankeveners, wordt aanstaande zaterdag om 11.30 uur ten doop gehouden in de St. Martinuskerk.

Eerder op de ochtend, om 10 uur, wordt de bijbehorende fototentoonstelling geopend op de wekelijkse markt. Vanaf dat moment zijn daar ook de boekjes met verklarende bijschriften te koop.

Alle Ankeveners werden ruim een jaar geleden uitgenodigd een foto van zichzelf op te sturen op een plek in het dorp. De vele foto's die zijn ingestuurd vormen samen niet alleen een prachtig fotoboek, maar ook een indrukwekkend historisch document.

De openlucht tentoonstelling is te bezichtigen van zaterdag 27 juni tot en met zondag 5 juli.  Van de Heerenweg tot het Hollands End en van de Stichtse kade totaan Canneburgh: overal is gedurende die hele periode te merken dat Ankeveen in de ban is van de foto. In totaal zijn in het hele dorp zo'n 100 borden met foto's te vinden.

Verkoop boekjes

Na de zaterdagse markt zijn de boekjes met verklarende teksten gedurende de looptijd van de tentoonstelling te koop zijn op het terrein van de IJsclub, iedere dag van 13.00 tot 15.00 uur en zolang de voorraad strekt. Ook het grote fotoboek is op te halen op het IJsbaanterrein tegen contante betaling van 35 euro.

Bruisend Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
18 gr.
windkr. 3