WIJDEMEERSE WEBKRANT
IJslandse Waterijsjes
Kortenhoef, do 11 juni 2009

Bob Colijn geeft zijn gepeperde visie op het aftreden van GS en het aanblijven van de Commissaris van de Koningin in Noord-Holland.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

78 miljoen aan waterijsjes in IJsland uitgegeven en nu stapt GS pas op, maar de
CvdK blijft rustig zitten.

Heden groot Nieuws op de Radio NH het drama van de Provincie, uit schaamte voor het drama van de miljoenen naar Icesave, 78 miljoen plus rente op de verkeerde rekening gezet, stappen nu eindelijk GS van NH op, vlak voor het debat a.s. maandag zou plaatsvinden.

Ook een beetje laf, blijf dan nog zitten tot je door de Staten wordt weggestuurd wegens grof wanbeleid, want wie gooit nu 78 miljoen Euro weg van onze belastingcenten. !!!

Werkelijk schande dat zoiets hier kan gebeuren, de Banken hebben er een zooitje van gemaakt., maar Politici moeten natuurlijk helemaal van onze centen afblijven.

Het wordt dus tijd dat ook GS en Statenleden etc. maar ook ambtenaren een examen gaan doen voordat ze in functie treden. En mij lijkt ook voor Wethouders en Raadsleden, gezien het drama ook hier in Wijdemeren.

Maar tot mijn grote verbazing blijft de CvdK rustig zitten, want hij is benoemd door de Kroon en kan dan niet aftreden, dat is natuurlijk onzin, hij lees : Mr. Harry Borghouts is eindverantwoordelijk voor dit wanbeleid. !! En dus zou een wijs man er zeer verstandig aan doen om ook af te treden.

Bankiers en Politici hebben afgelopen periode laten zien hoe je een hele economie naar de afgrond jaagt en daarvan zijn wij allen nu de dupe,
bedrijfsleven, burgers en het toenemend aantal werklozen.

Hartelijk dank heren allemaal, en nu maar weer genieten van de riante bonussen en wachtgeldregelingen.

Het wordt dus nu wel heel hoog tijd voor de verkiezingen !!

Burgers let op uw saeck en weet welke bestuurder je straks aan de macht
helpt, zonder wederom gepakt te worden.

Wij worden hier allemaal niet erg vrolijk van en hopen op betere tijden en eindelijk eens verstandige bestuurders, die allemaal eerst examen moeten doen.

Bob J. Colijn
Ondernemer in Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
14 gr.
windkr. 4