WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kreuning over Peiling
Ankeveen, do 11 juni 2009

Patrick Kreuning las de peiling van YouFM en verbaast zich erover dat DB zo weinig aanhang heeft.

ingezonden brief

Hoe zou dat nu toch komen?

Op de Wijdemeerse Webkrant lezen we met de regelmaat van de klok wat er allemaal mis gaat vanuit het college. Wethouders vertrekken na diverse misvattingen en fouten, denk aan de heer Lorjé en Neef, de burgemeester vertrekt naar Purmerend, constant wordt er via diverse media in de Wijdemeren geklaagd en geroepen dat het niet goed gaat en anders moet.

Werkaandeweg.Nu is daar een helder voorbeeld van, diverse actiegroepen zien het levenslicht, waaronder de eerder genoemde en de bewoners die in Kortenhoef een dorpsplein willen, zelf ben ik daar ook voorstander van, en als we dan kijken naar het kiesgedrag blijkt dat een groot deel van de Wijdemeerders toch op de huidige coalitie stemt.

Zijn we de verkiezingsbelofte dat de OZB niet verhoogd zou worden, maar die pal na de verkiezingen wel verhoogd werd dan nu al vergeten? Hoeveel procent is de OZB de afgelopen 5 jaar in totaal gestegen? En toch vinden we dat het college het heel goed doet, oke, het gaat mis met de Dobber, de kleedkamers gaan er dan toch komen, het communicatierapport wat al eens vooruit was geschoven dreigt weer vooruitgeschoven te worden als de PvdA niet had gereageerd dat het deze maand rond moet komen, en gelijk hebben ze, tenslotte was het al vooruit geschoven en was de afspraak juni. Afspraak is afspraak, de ambtenarij zit er niet om vliegen te vangen.

Hoe kan het dan dat Dorpsbelangen Wijdemeren zo weinig stemmen krijgt dat ze niet in de coalitie komen? Zitten de mensen in de Wijdemeren te slapen of lezen ze de plaatselijke sufferdjes niet? Hoe dan ook, René Voigt krijgt vooralsnog mijn steun en stem.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
14 gr.
windkr. 4