WIJDEMEERSE WEBKRANT
Buurtvolley Nederhorst
Nederhorst den Berg, ma 1 juni 2009

Over anderhalve week is het zover; de zesentwintigste editie van het supersportieve Buurtvolleybaltoernooi in Nederhorst den Berg.

persbericht

Zaterdag 13 juni: 26e editie Buurtvolleybaltoernooi
Mis het niet!

Over anderhalve week is het zover; de zesentwintigste editie van het supersportieve Buurtvolleybaltoernooi.

Op het hoofdveld van VV Nederhorst strijden maar liefst 42 teams om die felbegeerde ‘CUP’. Vanaf 12.15 uur kunnen de teams zich aanmelden, hun bal ophalen en zich gaan voorbereiden. De eerste wedstrijden starten om 13.00 uur.

Het toernooi

Om het dit jaar extra spannend te maken, worden de poules na de 1e speelronde opnieuw ingedeeld. Dit betekent dat teams van gelijke sterkte daarna tegen elkaar spelen. Om 20.00 uur wordt de grote finale gespeeld, gevolgd door de prijsuitreiking om 21.00 uur.

Altijd al in een luchtballon willen zitten?

Tijdens het toernooi kunt u loten kopen waarmee u kans maakt op 1 van de 4 ballonvaarten, een sportieve fiets of één van de vele andere grote en kleine prijzen beschikbaar gesteld door de vele sponsoren. Alle kinderen tot 9 jaar kunnen zich uitleven op het springkussen. Bij mooi weer gaat om ca. 21.00 uur de luchtballon, met de 4 gelukkige winaars, vanaf het hoofdveld de lucht in.

Feest

Vanaf 20.00 uur  wordt het toernooi in stijl afgesloten met een spetterend feest onder begeleiding van de feestband ‘DOEN’. Deze 6-koppige, Utrechtse band heeft een uitgebreid repertoire; van ballade tot rock en van de 70er jaren tot nu. De entree is gratis en iedereen is welkom.
Schrijf het in uw agenda, zaterdag 13 juni buurtvolleybaltoernooi in Nederhorst den Berg.

Graag tot dan!
Organisatie Buurtvolleybal

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
24 gr.
windkr. 3