WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vragen aan Ties Hagen (PvdA)
Loosdrecht, vr 30 januari 2009

Wim van Oudheusden vraagt in een open brief aan Ties Hagen, de voorzitter van de PvdA, wat hij bedoelt met te weinig kandidaten i.c.m. een puntenplan.

ingezonden brief

Beste Ties,

Je zegt in je nieuwjaarstoespraak : (citaat) "Het afdelingsbestuur gaat binnen niet al te lange tijd aan de slag met het opstellen van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat zal moeilijk worden. Kunnen wij binnen ons ledenbestand nog wel mensen vinden die op de lijst willen staan? Raadswerk kost wel erg veel vrije tijd. We gaan er nu vanuit dat we er niet genoeg kunnen vinden. Daarom is op ons laatste politiek café besloten dat wij als partij een vijf of zes puntenplan zullen maken waarmee wij de verkiezingen zullen ingaan. " (einde citaat).

Is dat niet de dood in de pot? Het is toch niet handig om eventueel zonder (voldoende) kandidaten wél met een programma te werken?

Dat brengt me vanuit AP@W op de vraag: Wil je voorafgaand aan de verkiezingen een soort alternatieve coalitie sluiten, die dus met een gezamenlijk, dus zeer breed gedragen, programma komen?

Als zoiets niet gebeurt, vrees ik, dat met de mogelijke (terug)komst van nog meer partijen het wel erg dringen wordt.

Voor mij vraag, van jou een antwoord?

Succes met je café's!!

Namens AP@W,

Wim van Oudheusden
Loosdrecht

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
1 gr.
windkr. 3