WIJDEMEERSE WEBKRANT
PvdA begrijpt GL niet
Kortenhoef, di 10 februari 2009

Ben Steenvoorden (PvdA) begrijpt niet waarom Suze Offerhaus (GL) tegen de Olympiade is als zij voor fietsen is. Hij wijst ook op het Wijdemeren-gevoel.

ingezonden brief

Beste Suze,

In jouw reactie ontdek ik geen enkel argument om tegen de Olympiade te zijn. Sterker nog volgens mij zitten we op één lijn. Beide willen we de jeugd meer laten bewegen en hen ook doen inzien hoe belangrijk dat is. Dat je dat wil doen door de jeugd meer te laten fietsen vind ik prima. Dat is echter geen argument om tegen de Olympiade te zijn. Fietsen en een Olympiade bijten elkaar niet.

Bovenstaande is trouwens niet het enige doel van de Olympiade. Een bijkomend doel is het creëren van een Wijdemeren gevoel. De jeugd van Wijdemeren met elkaar kennis laten maken op jonge leeftijd heeft (wellicht) voordelen voor de toekomst. Daarnaast is het een prima gelegenheid voor de jeugd om in contact te komen met de diverse sportverenigingen die op die dag aanwezig zijn en hopelijk een handje helpen bij de organisatie.

Kortom de Olympiade moet een dag worden waarop alles in de gemeente Wijdemeren in het teken staat van bewegen, sporten en samen aktief zijn. Als dan iedereen die daartoe in staat is op die dag per fiets naar de Olympiade komt dan hebben we beide wat we willen.

Dus beste Suze niet afwijzen zo'n prachtig initiatief maar juist omarmen. Met geloof, ambitie, durf en daadkracht kunnen we de Wijdemeerse Olympiade tot stand brengen. Met z'n allen. Inclusief Groen Links.

Vriendelijke groet, Ben Steenvoorden
PvdA Wijdemeren

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
4 gr.
windkr. 5