WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bak je eigen broodje!
's-Gravelandt, do 5 februari 2009

In de voorjaarsvakantie kunnen gezinnen voor allerlei activiteiten terecht bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland.

persbericht

Bak je eigen broodje!

In de voorjaarsvakantie kunnen gezinnen voor allerlei activiteiten terecht bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland. Van maandag 16 februari tot en met donderdag 19 februari kun je meedoen met de activiteit ‘Bak je eigen broodje’! In de vakantieweek is het bezoekerscentrum elke dag geopend van zaterdag 14 februari tot en met zondag 22 februari van 10.00 tot 17.00 uur.

Bak je eigen broodje!

Gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar kunnen van 14.00 tot 16.00 uur meedoen aan de activiteit ‘Bak je eigen broodje’! Samen met een gids ga je op zoek naar diersporen. Het kompas en de geuren wijzen je de weg Je maakt je eigen vuur en daarboven bak je je eigen broodje. Ook krijg je een kop soep. Er is maar een beperkt aantal plaatsen dus reserveer op tijd! Dit kan via www.natuurmonumenten.nl of bij het bezoekerscentrum, T 035 656 30 80. Kosten voor ouders en kinderen: leden Natuurmonumenten € 5,- per persoon; niet-leden € 8,- per persoon. De activiteit start bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, Noordereinde 54b in ’s-Graveland.

Speuren in het bos

Voor elke leeftijd is er een avontuurlijke speurtocht. Weet jij al wat een letterbox is en waar ze verstopt zijn? Voor echte avonturiers vanaf 8 jaar. Of ga op zoek naar de geheime bewoner voor jongens en meisjes van 7 tot en met 10 jaar. Ken jij NoNiksie al? Dat is een korte speurtocht voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Je kunt ook een speurtocht samen met je broers en zussen doen: ‘Bospret’. Voor iedereen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.
Je kunt een spannende speurtocht lopen als het bezoekerscentrum geopend is en starten tussen 10.00 en 15.00 uur. Voor vragen kun je bellen met het bezoekerscentrum T 035 656 30 80.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
2 gr.
windkr. 2