WIJDEMEERSE WEBKRANT
CDA in Actie over OV
Kortenhoef, do 3 december 2009

Theo Reijn, Herman Veldhuisen en Esther Kaper voerden actie voor het OV in het gezelschap van een TV ploeg van RTVNH.


Theo Reijn met de ploeg van RTVNH.

Op de Meenthof troffen wij vandaag Theo Reijn, Herman Veldhuisen (beiden CDA) en Esther Kaper (namens de WWW) in het gezelschap van een TV ploeg van RTVNH. De CDA'ers waren aan het folderen om hun ongenoegen over de dreigende kaalslag in het openbaar vervoer duidelijk te maken. Op hun folder prijkte een Connexxionbus met het lijnnummer 106. In de tekst werd gesproken over de heren Jeff Graham zijn buurman Victor van Dijk die een protestwebsite hebben opgezet en dat in een ingezonden brief aan de WWK lieten weten.

Lijsttrekker?

Eerder haalden de beide heren al in een ruim artikel de Gooi en Eemlander. De heren werden vandaag volgens Theo Reijn door RTVNH gefilmd bij een bushalte. Daarna streek de filmploeg neer op de Meenthof waar Theo Reijn, de lijsttrekker van het CDA (mogen we toch aannemen, want we weten het niet), een diepte-interview gaf over de schrale en nog schraler wordende OV situatie in Wijdemeren.

Update 3-12-2009, 16.45: Wij schreven dat Esther Kaper deel uitmaakte van de CDA'ers die actie voerden. Zij corrigeerde dat als volgt: "Ik wil hierbij laten weten dat ik op persoonlijke titel aan de actie heb meegewerkt, als journalist en als columnist van weekblad de Wie Wat Waar." Dat is hierboven aangepast. red. WWK.

Update 3-12-2009, 16.52: Foto toegevoegd.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
9 gr.
windkr. 4