WIJDEMEERSE WEBKRANT
College vaart toch Mee
Loosdrecht, vr 14 augustus 2009

DBL heeft een oplossing gevonden voor de afwezigheid van het college tijdens de Loosdrechtse gondelvaart. Sterker nog het college doet dit keer mee.

persbericht, 13 augustus 2009

Wel gondelvaart voor College van Wijdemeren

Na het persbericht van 7 april van dit jaar was het toch even schrikken. Burgemeester en wethouders van Wijdemeren besloten vanwege de belabberde financiële positie waarin de gemeente verkeert niet aanwezig te zijn bij de traditionele Loosdrechtse Gondelvaart op 22 augustus aanstaande.

Oplossing gevonden door DorpsBelangen Loosdrecht

DBL heeft in de raadsvergadering van april al aangekondigd dat het college toch van de partij zal zijn. En niet alleen aanwezig! Nee, B&W doet dit jaar voor het eerst ook actief mee! Zelfs oud-burgemeester Bijl komt hiervoor uit het Hoge Noorden even retour.

De gemeente hoeft geen kosten te maken want door de grenzeloze creativiteit van DBL komt alles lowbudget voor elkaar. Het college krijgt op deze manier een unieke kans een kijkje in de keuken te nemen bij de deelnemers. Een betere manier om B&W aan het publiek te presenteren is nauwelijks denkbaar.

Oproep aan het publiek

DBL zal maximaal proberen zo dicht mogelijk aan de wal te varen zodat u alles goed kunt zien. De veel gehoorde reactie dat de gondels meestal te ver vanaf de kant blijven trekken wij ons aan. Wij zullen ons dan ook tot het uiterste inzetten u (en het college) zoveel mogelijk te laten genieten. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
23 gr.
windkr. 2