WIJDEMEERSE WEBKRANT
O-Ldr.dijk 30-4 beperkt open
Oud Loosdrecht, ma 20 april 2009

De aannemer en de gemeente werken hard om de Oud-Loosdrechtsedijk op donderdag 30 april beperkt open te stellen voor het verkeer.

persbericht

Oud-Loosdrechtsedijk 30 april weer beperkt open

De aannemer en de gemeente werken hard om de Oud-Loosdrechtsedijk op donderdag 30 april beperkt open te kunnen stellen voor het verkeer.

Tot Koninginnedag legt de aannemer de laatste hand aan de ondergrondse kabels en de riolering. Hiervoor zijn graafwerkzaamheden in en vlak langs de weg nodig. De wegvlakken waar de kabels en riolering gereed zijn, krijgen een nieuwe laag asfalt. Omwonenden kunnen hun huis vanaf de Horndijk/Veendijk of vanaf de Nieuw-Loosdrechtsedijk bereiken. De bereikbaarheid van de bedrijven aan de dijk staat op borden bij het begin van de dijk aangegeven. Voetgangers en fietsers hebben doorgang.

Vanaf Koninginnedag

Als alles volgens planning verloopt, kan het verkeer vanaf Koninginnedag weer beperkt over de dijk. Voor een optimale doorstroom houdt de aannemer het werkgedeelte zo klein mogelijk. Vanaf 4 mei is het tijd voor de laatste afrondende werkzaamheden, zoals de afwerking van de heulbruggen en asfaltering van het laatste deel van de weg. Het verkeer kan met enig oponthoud het werk passeren. Vanaf 15 mei heeft het verkeer weer geheel onbelemmerde doorgang.

Parkeren op de Irenekavel

De gemeente laat binnenkort het terrein van de voormalige Ireneschool inrichten als tijdelijke parkeerplaats. Vanaf 30 april kunnen bezoekers hier hun auto parkeren.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
18 gr.
windkr. 4