WIJDEMEERSE WEBKRANT
Meer autoschade
's-Graveland, di 7 april 2009

Mario Wouters las de ingezonden brief over vernielde auto's en reageerde ook. Hij had ruim 4000 euro schade op 1 april.

ingezonden brief

Baas boven baas,

Ook de auto van mijn vrouw is de dupe geworden van een wel zeer brutale  inbraak in de nacht van 31 maart op 1 april. Het was allesbehalve een leuke 1 april grap.

Gedurfd was het zeker van degene die ons navigatiesysteem harder nodig  had dan wij. Geparkeerd op het grindpad, pal naast ons huis, direct  onder het openstaande slaapkamerraam, met bewegingsmelder lamp op hun snufferds en met een waakhond in huis. Het weerhield ze er niet van om het rechter voorraam in te tikken en met bruut geweld het geïntegreerde navigatiesysteem uit het dashboard te trekken. De daarbij ontstane schade bedraagt ruim 4.000,-

Bellend met Carglass Hilversum voor het vervangen van het desbetreffende raam moeten we helaas te horen krijgen dat ze dit specifieke raam niet op voorraad hebben, omdat dit in een week tijd de 4e Volkswagen Tiguan is die op deze manier van zijn navigatiesysteem ontdaan is. Zou je gaan informeren bij de andere glaszetbedrijven dan zal het aantal wellicht nog verder oplopen.

Ik denk dat de politie toch even hun uitspraak moet corrigeren en misschien ’s-nachts wat meer rondjes door ons dorp zou moeten rijden. Of het de desbetreffende inbrekers ervan weerhoud “ hun werk” te doen is een tweede, maar het zou ons een iets wat veiliger gevoel geven.

Mario Wouters,
‘s-Graveland

bron
ing. brief
foto
ing. brief
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
15 gr.
windkr. 2