WIJDEMEERSE WEBKRANT
Concertgebouw in Trompenburg
's-Graveland, do 4 september 2008

Trompenburg, het buiten van Cornelis Tromp in 's-Graveland, wordt beheerd door het Rijksmuseum. Op 13 en 20 september worden er concerten gegeven.

In de brochure van het Rijksmuseum met de agenda voor het najaar 2008 staan alle activiteiten en tentoonstellingen die het Rijksmuseum organiseert op een rijtje. Omdat het Rijksmuseum sinds ruim een jaar ook gaat over Trompenburg, staan ook de activiteiten daar in de brochure vermeld.

Concertgebouworkest in Trompenburg

In samenwerking met het Koninklijk Concertgebouworkest worden twee cencerten in Trompenburg georganiseerd. Op 13 september speelt een ensemble, bestaand uit topsolisten op blaasinsttrumenten, in de Trompzaal. Op 20 september is er een uitvoering van toppers uit de strijkerssectie. Het concert wordt gecombineerd met een rondleiding door het historische pand. De toegangsprijs bedraagt € 30.00 p.p. Er kan gereserveerd worden op de website van het Rijksmuseum.

Klavecimbel

Op 26 september draagt Bert Natter voor uit eigen werk. Zijn optreden wordt aangevuld door Menno van Delft op klavecimbel, die werken van Sweelinck, Bach en Couperin zal spelen. Ook hier bedraagt de toegangsprijs € 30.00. Resreveren kan via de website.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
18 gr.
windkr. 3