WIJDEMEERSE WEBKRANT
Colijn: Voigt heeft Gelijk
Kortenhoef, vr 7 november 2008

Bob Colijn geeft René Voigt (DBW) gelijk in zijn oordeel over de excuses van fractievoorzitter Theo Reijn.

ingezonden brief

Geachte Redactie van de WWK,

Ik was eerst niet van plan om te reageren op de blunder van het CDA, lees de Coalitie, om de oppositie wederom te schofferen en in de kou te laten staan en 2 uur te laten wachten. En dus besluiten te nemen via de achterkamer.

Daarna krijgen we een waardeloos excuus met krokodillentranen van de fractievoorzitter, een afgang van de eerste orde en een brevet van onvermogen en reden tot aftreden lijkt mij zo.

Maar ja, de politiek doet hier toch waar ze zin in heeft en verhoogt dus wederom de lasten voor de Burgers, ondanks alle loze beloften van destijds tijdens de verkiezingen, weten jullie het nog??

Derhalve geef ik René Voigt van DBW volkomen gelijk dat hij stelt dat we als burgers al helemaal niets hebben aan dit soort waardeloze excuses. Dit zijn interne perikelen waar wij helemaal niet op zitten te wachten. Wij verwachten een behoorlijk bestuur, met daadkracht en goed beleid en geen partijpolitiek van een stel "amateurs", want dat is nu wel weer overduidelijk gebleken.

Dus DBW en DBL kom zo snel mogelijk met een nieuwe krachtige partij en goede deskundige poltici, zodat we verschoond blijven van dit soort poppenkast en dus wederom een belachelijke verhoging van de OZB. Hoelang mag een Wethouder Financiën dit soort beleid voeren, zonder gevolgen  ......??

Kortom Eindconclusie van dit epistel, René Voigt van DBW, heeft volkomen gelijk en dus geen verhoging via de OZB via achterkamertjespolitiek.

Voorbeeld : Als je geld tekort komt , moet er dan zondanig wel een nieuwe brandweerkazerne komen?

Kan dat niet uitgesteld worden naar betere tijden ???

Zo zijn er dus vele voorbeelden en gaten in het beleid en de infrastruktuur, plus kale plekken, etc. Dus kapitaal en renteverlies, o.a. Westend, Najade, Antoniusschool, de Herberg etc.

Ook die waardeloze campagne van de Waterschappen kan overboord. Weggegooid geld en alleen maar belangrijk voor omhooggevallen bestuurders.

Het wordt tijd voor nieuw beleid en nieuwe politiek, zie ook de reactie van Robby Israel, citaat : "blijf met je vingers uit mijn portemonnaie."

Mvrgr.
Bob J. Colijn, een bezorgde Kortenhoever.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
10 gr.
windkr. 2