WIJDEMEERSE WEBKRANT
Inschrijven Drie Dorpenloop
Kortenhoef, za 29 maart 2008

De voorinschrijving van de Rabobank Drie Dorpenloop via internet is geopend. Er kan tot elf mei op die manier ingeschreven worden.

De Rabobank Drie Dorpenloop in Kortenhoef is een zeer succesvol hardloopevenement geworden. Dit jaar is de hoofdsponsor van de loop de Rabobank geworden, waarmee de naam van de hoofdsponsor verbonden is aan de wedstrijd. Dit jaar wordt de Rabobank Drie Dorpenloop gehouden op 25 mei.

Inschrijven via internet

De afgelopen jaren schreven zich ruim vijfhonderd lopers uit het hele land in, waarvan een groot deel via de website van de loop. De organisatie bevordert het voorinschrijven dit jaar met het verloten van prijzen onder degenen die zich via internet melden. Voorinschrijven via internet verlicht de druk op lopers en organisatie bij de ontvangst van de lopers in sporthal De Fuik in Kortenhoef, omdat de startbewijzen en chips vooraf in gereedheid zijn gebracht en alleen nog uitgereikt hoeven te worden.

Vier afstanden

Er kan gelopen worden in de bekende categorieën. Drie, zeven, twaalf kilometer en de halve marathon van eenentwintig kilometer. Voor het eerst wordt de tijdmeting gedaan met behulp van chips, waardoor de nauwkeurigheid moet verbeteren en het handwerk rond de vastlegging van de resultaten achterwege kan blijven. Problemen zoals vorig jaar hoopt de organisatie daarmee te voorkomen.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
9 gr.
windkr. 4