WIJDEMEERSE WEBKRANT
Penalty Shoot Out
Nederhorst den Berg , ma 24 maart 2008

Na twee afgelastingen start de VV Nederhorst op zondag 30 maart a.s. met de jaarlijkse Penalty Shoot Out.

ingezonden bericht

Penalty Shoot Out 2008. Drie maal scheepsrecht?

Na twee afgelastingen starten we op zondag 30 maart a.s. alsnog met de door NiVo Network Architecs gesponsorde Penalty Shoot Out.

Na het succes van 2007 kon het niet uitblijven, dat er ook dit jaar weer gestreden wordt om deze cup. Alle F teams zullen in de rust van een wedstrijd van Nederhorst 1 strijden om een plek in de finale tijdens ons jeugdtoernooi op zaterdag 24 mei a.s.

In de rust van Nederhorst 1 - Magreb '90 1 komen de spelers van onze F1 en F6 als eerste aanbod. Elke speler neemt 3 penalty's en indien nodig via een afvalsysteem nog meer, totdat er per team een winnaar is, die zich dan dus plaatst voor de grote finale. Voor alle deelnemertjes is er verder een medaille, drinken en snoep. De dagwinnaars ontvangen ook nog eens een leren bal. Alle reden dus om mee te doen als je in de F1 of F6 zit, maar ook leuk om te komen kijken.

Op zondag 6 april a.s. is er direkt al de 2e voorronde. In de rust van de wedstrijd Nederhorst 1 - 't Goy 1 strijden de spelers van F2 en F5 om een plek in de finale.

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
natte sneeuw
6 gr.
windkr. 2