WIJDEMEERSE WEBKRANT
Paaseieren bij Nat.mon.
's-Graveland, wo 5 maart 2008

Op Tweede paasdag organiseert het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland een paasactiviteit voor gezinnen met kinderen.

Update 11-3-2008, 16.06: De activiteit is volgeboekt. U hoeft niet meer te bellen of mailen.

persbericht

Weet jij waar de paashaas is?

Paaseieren zoeken bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland

Op Tweede paasdag, maandag 24 maart van 10.00 tot 11.30 uur, organiseert het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland een paasactiviteit voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Samen met een natuurgids ga je op zoek naar de paashaas. Misschien heeft hij wel een mandje met paaseieren bij zich. De vogels van het bos gaan ook eitjes gelegd. Hoe en waar maken zij hun nesten en wat voor eitjes leggen zij? Kom je mee zoeken? Reserveren is noodzakelijk, want er kan een beperkt aantal mensen mee!

Reserveren en kosten

Reserveren kan via www.natuurmonumenten.nl of bij het bezoekerscentrum, Noordereinde 54b, ’s-Graveland, T (035) 656 30 80. Het bezoekerscentrum is open van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
Kosten gezinsexcursie: Leden van Natuurmonumenten € 3 per persoon (niet-leden € 5).
In Bezoekerscentrum ’s-Graveland kunt u lid worden van Natuurmonumenten. Dit kan al vanaf € 2,- per maand. U krijgt dan direct het Natuurboek en een welkomstgeschenk mee en ledenkorting op deze gezinsactiviteit, kinderspeurtochten en andere activiteiten.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
6 gr.
windkr. 2