WIJDEMEERSE WEBKRANT
Holl. Rading over Ter Sype
Loosdrecht, do 15 mei 2008

Op 21 mei zijn de inwoners van Hollandse Rading in hun dorpshuis uitgenodigd om te spreken over het vliegveld en het bouwplan Ter Sype.

Eddie de Paepe, tegenstander van de draaiing en verharding van de baan van vliegveld Hilversum (Geen herrie op de Hei) en journalist bij de Gooi- en Eemlander, heeft steun gevonden in Hollandsche Rading. Ook daar is bezorgdheid ontstaan over de plannen met betrekking tot het vliegveld en de nieuwbouwwijk die op Ter Sype gebouwd moet gaan worden. Vandaag schrijft hij daarover in de krant.

De bewonersvereniging Tollakkerweg en de dorpsraad van Hollandsche Rading vrezen meer verkeersoverlast door de aanleg van de niuwbouwwijk. En er is bezorgdheid over de gevolgen van de verharding en draaiing van de baan van het vliegveld voor het natuurgebied Noorderplassen.

Om de bewoners te informeren is er op 21 mei in het dorpshuis aan de Dennenlaan 57 een beijeenkomst voor alle inwoners belegd. Gastsprekers op die avond zijn wethouder Nelleke Schenkkan (GL, Wijdemeren) en Arie-Jan Ditewig van De Bilt.

Dossier Ter Sype / Vliegveld

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
licht bewolkt
24 gr.
windkr. 2