WIJDEMEERSE WEBKRANT
Gelukkig Nieuwjaar
Wijdemeren, di 1 januari 2008

De Wijdemeerse Webkrant wenst alle lezers een gelukkig 2008. Dat het u maar goed mag gaan. In de familie, met de gezondheid en alles wat te wensen valt.

Eén januari. Na de oliebollen, de champagne en het vuurwerk is de ochtend van de eerste dag van het nieuwe jaar altijd een beetje onwezenlijk. De tellers staan op nul. Het archief met de nieuwsberichten van het huidige jaar is leeg, want er is nog niets gebeurd. Buiten is het mistig.

Dat duurt niet lang, want er gebeurt altijd wel wat in Wijdemeren. Als wij het zelf niet opmerken, dan bent u, lezer van de WWK, er altijd nog om ons uw nieuws, foto's en berichten te sturen. Wij bedanken u daarvoor.

Eerste email

Cor Lam uit Loosdrecht komt de eer toe, net als vorige jaren, om de eerste gelukswens naar de WWK te sturen. Hij kroop om tien over één achter zijn pc en schreef:

Beste redactie,

Even later dan andere jaren maar voor jullie ook

EEN GEWELDIG VOORSPOEDIG EN LEUKNIEUWS JAAR 2008 !!!

Cor Lam

Wij sluiten ons bij hem aan en hopen voor u allen op veel en vooral leuk nieuws uit Wijdemeren in 2008.

Vuurwerk en Kattenkwaad

Hoe was het gisteren? Nooit eerder werd er zoveel vuurwerk afgeschoten, de hele dag door. Groepjes jongeren trokken knallend rond met een tas of rugzak gevuld met vuurwerk. Op de Meenthof in Kortenhoef werd flink huisgehouden. Een betonnen bloembak knalde uit elkaar. Her en der veranderden papierbakken in rokende puinhopen. Achter de brandweerkazerne in Kortenhoef werd een groot vreugdevuur ontstoken. Mochten er in uw Wijdemeerse kern opvallende zaken gebeurd zijn, dan horen wij dat graag van u.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
mistig
3 gr.
windkr. 2