WIJDEMEERSE WEBKRANT
Statistiek Wijdemeren
Wijdemeren, wo 13 februari 2008

Het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft een website geopend waar alle cijfers over Wijdemeren te vinden zijn.

CBS in uw Buurt heet de website. Voer voor liefhebbers van cijfers en statistieken. Op de site geeft u aan in welke gemeente u woont en in welke buurt. Dan kiest u uit de thema's bevolking, huishoudens, arbeid, inkomen of woningen. Tenslotte geeft u aan wat u van dat thema wilt weten. Bijvoorbeeld van het thema bevolking wilt u de leeftijdsopbouw weten. Of over het thema arbeid het aantal werkzame personen.

Als u Wijdemeren heeft gekozen, dan kunt u uit een flink aantal gedetailleerde buurten kiezen. Op de kaart die verschijnt staan witte druppels in alle wijken, nadat u het thema heeft gekozen en wat u daarvan wilt weten. Klik op de witte druppel in de verschillende wijken en de van die wijk gegevens verschijnen op uw scherm. U kunt ook buurten met elkaar vergelijken.

Gemeente op Maat

Heeft u er nog niet genoeg van, dan kunt u het pdf document Gemeente op Maat Wijdemeren downloaden en lezen. Welke bedrijvigheid is er in Wijdemeren en op welke gebieden. Hoeveel inwoners zijn er in Nederland, Noord-Holland, Wijdemeren en in uw buurt. Wat is de gezinsopbouw in uw buurt. Enzovoort, enzovoort.

bron
WWK
foto
afb. CBS
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
5 gr.
windkr. 2